2703
Презентуємо обіцяний порадник “Ліцензії Creative Commons (СС) і відкриті освітні ресурси (OER): Запитання та відповіді”https://crust.ust.edu.ua/handle/123456789/18337 
Порадник створено на основі запитань від учасників всеукраїнського вебінару “Ліцензії СС – один з механізмів формування екосистеми відкрити освітніх ресурсів в Україні” та відповідей на них вітчизняними і зарубіжними фахівцями.
Всеукраїнський вебінар за участю зарубіжних спікерів із США та Італії "ЛІЦЕНЗІЇ СС – ОДИН З МЕХАНІЗМІВ ФОРМУВАННЯ ЕКОСИСТЕМИ ВІДКРИТИХ ОСВІТНІХ РЕСУРСІВ В УКРАЇНІ" відбувся 9 січня 2024 р. (Дніпро, Український державний університет науки і технологій) на платформі ZOOM.
Відеозапис даного вебінару, а також інших із теми відкритих знань і OER розміщено на YouTube-каналі Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій https://www.youtube.com/playlist...
Нагадаю, що спікерами вебінару були зірки світового рівня:
- Jennryn Wetzler, директорка з навчання та тренінгів у Creative Commons (США). 
- Paola Corti, менеджерка проєктів та розробниця навчальних програм у Politecnico di Milano (Міланський політехнічний університет, Італія). 
- Валентина Троцька, канд. юрид. наук, завідувачка сектору розпорядження авторськими та суміжними правами відділу авторського права і суміжних прав НДІ інтелектуальної власності НАПрН України.