1211
УВАГА! 
Долучайтесь до Програми з публічної дипломатії TechCamp Thessaloniki 2024 (Greece) для українців. Програма започаткована Бюро з питань освіти та культури (ECA) Державного департаменту США https://techcamp.america.gov/ .
Не дамо світу забувати про трагедію українського народу!  Демонструючи історії та досвід українських біженців, які вимушено покинули власні домівки в результаті російської агресії, ми можемо сприяти порозумінню, співчуттю та солідарності між різними громадами.
Мета Thessaloniki 2024 (Greece): Подолати розрив між українськими біженцями та їх приймаючими громадами, використовуючи цифрове оповідання як засіб спілкування та культурного обміну.
Запрошуються: Українці, незалежно від місця перебування, в т.ч. внутрішньо переміщені особи, які мають професійний або особистий досвід у сфері комунікацій, взаємодії з громадою, створення відео тощо.
Реєстрація: до 22 листопада 2023 р.

Можливо, це зображення (текст «бюро 3 питань освти та культури (ECA) програма 3 публчной дипломатй TechCamp Thessaloniki 2024 (Greece) державного департаменту сша мета: подолати розрив мж украёнськими бженцями та ix приймаючими громадами, використовуючи цифрове оповдання як засб сплкування та культурного обмину. запрошуються: украйнц, незалежно вi̇д мисця перебування, в т.ч. внутришньо перемщени особи, якi̇ мають професйний або особистий досвд сфері комункацй, взаемодё громадою, створення вi̇део тощо. реестраця: до 20 листопада 2023 p. gov1.»)