2411

Відбувся перший вебінар із циклу “ВІДКРИТІ ЗНАННЯ В УНІВЕРСИТЕТАХ УКРАЇНИ: ВІДКРИТІ ОСВІТНІ РЕСУРСИ” (23.11.2023 р, Дніпро, УДУНТ), організований Українським державним університетом науки і технологій та Секцією університетських бібліотек УБА, вдало і результативно стартував. І те, що перебрали зайвих 45 хвилин, бо було неймовірно цікаво й пізнавально, теж знаково - НА ЧАСІ САМЕ OER.

Неймовірна подяка спікерам - в.о. ректора Українського державного університету науки і технологій СухийЙ Костянтин Михайлович, президент Інституту відкритої науки та інновацій Березко Олександр Леонідович, президентка Української бібліотечної асоціації Бруй Оксана Миколаївна, член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Артюхов Артем Євгенович і директор наукової бібліотеки Українського державного університету науки і технологій Колесникова Тетяна Олександрівна.

Шановні колеги-освітяни - викладачі, науковці, бібліотекарі, ІТ-ішники, менеджери навчальних процесів, аспіранти! Ви всі, як учасники, отримаєте листи з посиланнями на презентації спікерів та іншими корисними посиланнями на OER, створені бібліотекарями Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій . Будемо також шукати можливості для оприлюднення запису вебінару.