0703
Віншую міжнародну спільноту з Library and information sciences з індексацією в Scopus 24-х нових публікацій."University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings" http://unilibnsd.diit.edu.ua/  
Нова еволюційна траєкторія університетських бібліотек, що дала, на мій погляд, потужний поштовх кризовій бібліотечно-інформаційній справі, відображена в тому числі в 13-ти публікаціях українських авторів як рефлексії на діяльність університетських бібліотек в умовах воєнного стану.
У час тектонічних зрушень у світовій геополітиці, зміни клімату, цифрового розвитку, боротьби з пандемією COVID 2019, соціальних трансформацій бібліотекарі стали свідками повномасштабної агресії росії проти України та світової демократії, зокрема жахливого знищення українських бібліотек та архівів російськими терористами, які продовжують свій запеклий наступ на світову документальну спадщину.
Говоримо про це в будь-якій країні (і Scopus нам в цьому допомагає)!
Наводимо і аналізуємо факти, розробляємо стратегії і кидаємо виклик традиційним світовим концепціям бібліотечної справи щодо нейтральності бібліотек. 
Закликаємо своїми публікаціями бібліотекарів світу до активних дій щодо запобігання геноциду, антирасистських та антирепресивних практик на благо як користувачів, так і самої професії. 
Дякуємо авторам UniLibNSD із різних країн, міжнародній редакційній колегії, нашим читачам і, безумовно, редакції журналу за прекрасну роботу (ЗВЕРНІТЬ УВАГУ на НАЯВНІСТЬ html до КОЖНОЇ ПУБЛІКАЦІЇ, що дозволяє автоматично перекладати статті).
Наступна конференція 5-6 жовтня 2023 р. Topic 2023: Libraries and knowledge management in times of crisis (Тема 2023: Бібліотеки та управління знаннями в кризовий час)


Ні на хвилину не забуваємо завдяки кому і завдяки чому ми маємо сьогодення і майбутнє. Слава ЗСУ!Слава всім, хто наближає і дає віру в Перемогу!
 У кожного своя справа Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій.